Ga terug naar de vorige pagina

Zo voorkomt u voedsel verspilling voedsel verspilling

Jaarlijks verspilt de horeca 51.000 ton aan voedsel. Voedselverspilling vindt zowel plaats in de keuken als bij de gast.
Met de volgende tips kunt u door middel van juiste apparatuur in de keuken voedselverspilling tegengaan:

TIP 1

Koeling. Door een goed koelingsbeleid te hanteren bij opslag van de producten, behoud u de kwaliteit van uw producten.
Bekijk hier onze koelingen

TIP 2

Vacumeren. Wanneer u uw producten vacuüm opslaat verhoogt dit de houdbaarheid.
Bekijk hier onze vacuümmachines.

TIP 3

Hergebruik. Restproducten hergebruiken voor bijvoorbeeld een mousse of soep.
Bekijk hier alle meng- en snijdapparatuur.

TIP 4

Juist portioneren. Hoe groot is de portionering van de maaltijden welke u serveert? Komen er regelmatig half volle borden terug? Kijk eens kritisch naar uw maaltijden.
 

TIP 5

Beheer je proces. Zorg dat u goed weet hoe alle processen in uw keuken verlopen. Probeer niet in een sleur te raken en te denken "het gaat toch goed"en "we doen het al 20 jaar zo". Wij kijken graag samen kritisch met u naar uw logistieke processen. Meer informatie?

Voedsel verspilling - geld verspilling

© 2016 - 2018 (TIP) HKL Horeca | Uw totaal leverancier van professionele horeca apparatuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel