De combisteamer is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de professionele horeca. Braden, bakken, rijzen, grillen, gratineren, koken, garen, pocheren, ontdooien, regeneren; met een combisteamer is alles mogelijk. Producten bereid met stoom behouden langer hun kleur, geur en smaak. Hierdoor zijn deze kooktoestellen zeer geliefd in toprestaurants, instellingen, grootkeukens, maar ook voor in huis.

De voordelen van een combisteamer

In een combisteamer kookt u naar wens met alleen convectie, met behulp van gedoseerde stoom of directe injectie. Braden aan lage temperatuur, opwarmen in vacuümverpakkingen of op een koud bord. Door het gebruik van een steamer kunt u sneller uw gerechten bereiden en brengt een grote ruimte besparing met zich mee.

© 2016 - 2018 (TIP) HKL Horeca | Uw totaal leverancier van professionele horeca apparatuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel